Αποστολέας Θέμα: Πιλότος χρονογράφος με vintage χαρακτήρα και καλή στεγανότητα έως 1500€  (Αναγνώστηκε 14518 φορές)

0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Vagelis

• Επισκέπτης
Με αφορμη την αναζητηση του φιλου capt-dim ας δουμε τι μπορουμε να βρουμε.
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 11, 2015, 16:41:21 μμ από Vagelis »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

capt-dim

• Επισκέπτης
ας κάνω εγώ την αρχή ως άμεσος ενδιαφερόμενος ... αυτά που βρήκα είναι τα ...

στα 41mm...

Sinn 103 st ac

το ίδιο αλλά λίγο μεγαλύτερο στα 42mm και χωρίς bezel ...

Sinn 358

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

gkblues

• Επισκέπτης
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
υπαρχει και κατι αλλο αξιολογο απο τη Sinn

imagenes gratis

imagen

subir gif
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
capt-dim

και τα 3 Sinn εχουν ενα κοινο,την 7750,γιατι σε ολα τα νεα μοντελα τους θα βρεις sellita!ενας λογος παραπανω να παρεις καποιο απο αυτα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Vagelis

• Επισκέπτης
Αυτο το flieger ειναι πανεμορφο...
Θα επανελθω το βραδυ και με αλλες προτασεις.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
Αυτο το flieger ειναι πανεμορφο...
Θα επανελθω το βραδυ και με αλλες προτασεις.
ποιο?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

gkblues

• Επισκέπτης

Φιλικά .......Γιωργος
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Βost

• Master
  • Και τα όνειρα μια μέρα θα πάρουν εκδίκηση...!!!
    • Προφίλ
υπαρχει και κατι αλλο αξιολογο απο τη Sinn

imagenes gratis

imagen

subir gif
Εξαιρετικό.....!!!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Be with the people who bring out the best in you...

Αποσυνδεδεμένος vc222

• Member
  • **
    • Προφίλ
Πιλότος + στεγανότητα..;;;

Δεν πάμε καλά, έχουμε χάσει τη μπάλα...αν εξαιρέσεις τα Rolex GMT Master δεν υπήρχε κανένας "πιλότος" με υδατοστεγανότητα.....αλλά την σ'ημερον ημέρα όλα τα σφάζουμε όλα τα μαχαιρώνουμε, και 200μ και luminova και ζαφείρια και V7750....

Θα πρέπει να ανοίξω θέμα με το τι σημαίνει "πιλοτος"...ξέρω είμαι αυστηρός  αλλά καλό είναι να μελετάμε την ιστορία πριν χρησιμοποιούμε έννοιες "pilot", "militaire", "B-Uhr" κοκ  :-X

Και τελικά δεν καταλαβαίνω γιατί να αγοράζει κανείς έναν "πιλότο" με 1.500 Euro όταν στα ίδια λεφτά περίπου ακόμα αγοράζεις "αυθεντικό" πιλότο (Heuer Bund, Junghans 88, Τutima 5100, Seiko RAF) και με λίγα παραπάνω Dodane, Vixa....
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 12, 2015, 01:55:37 πμ από vc222 »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος nicholas.d

• Sr. Member
    • Προφίλ

Δεν πάμε καλά, έχουμε χάσει τη μπάλα...αν εξαιρέσεις τα Rolex GMT Master δεν υπήρχε κανένας "πιλότος" με υδατοστεγανότητα.....αλλά την σ'ημερον ημέρα όλα τα σφάζουμε όλα τα μαχαιρώνουμε, και 200μ και luminova και ζαφείρια και V7750....

Θα πρέπει να ανοίξω θέμα με το τι σημαίνει "πιλοτος"...ξέρω είμαι αυστηρός  αλλά καλό είναι να μελετάμε την ιστορία πριν χρησιμοποιούμε έννοιες "pilot", "militaire", "B-Uhr" κοκ  :-X

Και τελικά δεν καταλαβαίνω γιατί να αγοράζει κανείς έναν "πιλότο" με 1.500 Euro όταν στα ίδια λεφτά περίπου ακόμα αγοράζεις "αυθεντικό" πιλότο (Heuer Bund, Junghans 88, Τutima 5100, Seiko RAF) και με λίγα παραπάνω Dodane, Vixa....
Όχι δεν είσαι αυστηρός..
Έτσι πρέπει.
Για τους νεοεισερχόμενους στον χώρο όπως εγώ
Αυτές.οι λεπτομέρειες ειναι βασικά η ουσία...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
ανθρωπος χωρις παρελθον μια δεν αξιζει...
η ρίζα κάμει το δεντρό και το δεντρό καρπίζει.

gkblues

• Επισκέπτης

seiko raf!!!!!!! Aπο που ;

G.K
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Vagelis

• Επισκέπτης

seiko raf!!!!!!! Aπο που ;

G.K
ebay μόνο μεταχειρισμένο και κοντά στα 7-8 κατοστάρικα σε καλή κατάσταση...
Ξεφεύγει...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης

Δεν έχεις άδικο.
Για τον ίδιο λόγο όμως να πούμε, ότι Heuer Bund σε αυτά τα χρήματα δε βρίσκεις με τίποτα - εκτός αν εννοούσες κάτι άλλο και κατάλαβα λάθος.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions