Σε 16 σελίδες θεμάτων για τα χόμπυ μας μου έκανε τρομερή εντύπωση πως δεν υπήρχε ούτε ένα θέμα που να αναφέρεται στη Μοτοσυκλέτα γενικώς (εκτός από ένα με τίτλο Hayabusa που αναφερόταν σε συγκεκριμένη μοτό).
Εγώ μιλάω για ένα θέμα όπου θα μπορούμε να πούμε δυο λόγια για τη μηχανή μας, για αυτή που έχουμε ή που θα θέλαμε να έχουμε.
Οι φίλοι των ρολογιών δεν αγαπούν τον δικυκλισμό άραγε;
Από το 1989 περάσαν από τα χέρια μου 19 μηχανές και μηχανάκια, σήμερα βρίσκεται στη κατοχή μου η No 20 με την οποία πρόσφατα είχα ένα πολύ σοβαρό δυστύχημα μαζί με τη σύζυγο μου. Τον περασμένο Οκτώβριο μας χτύπησαν στον Κηφισό και μας εγκατέλειψαν, δε σας γράφω περισσότερα γιαυτό καθώς δεν είναι επί του παρόντος.... θα μπορούσε να είχε στοιχίσει τη ζωή μας αλλά σήμερα είμαστε καλά και οι δύο.
Ξεκινώ με ένα αίνιγμα, μάλλον θα είναι δύσκολο... Η παρακάτω φωτό είναι η μηχανή μου κουκουλωμένη. Αργότερα θα σας αποκαλύψω το μοντέλο, για την ώρα προκαλώ τους γνώστες να βρουν το εργοστάσιο και τον τύπο της, μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα γιατί έχει υποστεί κάποιες μικρο-τροποποιήσεις!
Για να σας δω!