0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Alexandros00 στις Μάρτιος 27, 2020, 16:15:02 μμ (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΗ αρυθμιση πίσω; Είναι τα κομμάτια;
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι φίλε μου, είναι ένα από τα χίλια που είχαν κυκλοφορήσει το 2009 για την 40η επέτειο του Monaco Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Προτιμώ το δικό σου. Με τη στεφάνη τι έκανε; την έκανε κεραμική σε αυτό ή μπα;
Ερώτηση: ειναι πιο μικρός ο κύκλωπας;Caliber 7 είναι μηχανισμός in-house;
Παράθεση από: Sgw στις Απρίλιος 03, 2020, 18:47:00 μμΕρώτηση: ειναι πιο μικρός ο κύκλωπας;Caliber 7 είναι μηχανισμός in-house;Ο caliber 7 δεν είναι in house, ειναι sellita μηχανισμός με 46 ώρες power reserve Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ανώτερο του Αλέξανδρου.
Παράθεση από: Addicted στις Απρίλιος 03, 2020, 19:41:07 μμΑνώτερο του Αλέξανδρου.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πο πο μαγνητίζει τα βλέμματα
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.