0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ένα και μοναδικό Μονακό σκαλισμένο στο χέρι..(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ρε παιδιά.οροσπαθω να βρω τι μηχανάκια έχουν μέσα τα Tag μου και μια βρίσκω ΕΤΑ μια βρίσκω Celita..κανείς δεν απαντάει με σιγουριά.Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν είναι αστεία αυτά ρε φανηηηηηηηηηηηηηηηηηηηΣτάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Alexandros00 στις Δεκέμβριος 13, 2019, 20:32:53 μμΔεν είναι αστεία αυτά ρε φανηηηηηηηηηηηηηηηηηηηΣτάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔεν καταλαβα;;;;;;;Ισα ισα θα πρεπε να χαιρεσαι αν εχουν seikoΣτάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εκεί θα καταλήξω... Έλεγα επειδή είναι καινούργια να μην τα σκαλίσω αλλά αν δεν βρω κάτι αυτό θα κάνω.Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Alexandros00 στις Δεκέμβριος 13, 2019, 23:57:12 μμΕκεί θα καταλήξω... Έλεγα επειδή είναι καινούργια να μην τα σκαλίσω αλλά αν δεν βρω κάτι αυτό θα κάνω.Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚαι μετά, αν κάτι πάει στραβά, στην αγγελία."Καινουργές, αφόρετο, με χαρτιά, κουτιά, καρτέλες, εγγύηση, αγδαρτο, αβρεχτο."Δεν είναι ανάγκη να βάλεις ότι το άνοιξες. Εξ αλλου, δεν θα πείς ψέματα, απλώς, δεν θα πείς ΟΛΗ την αλήθεια.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.