Αποστολέας Θέμα: Ποιός είναι ο ασφαλεστερος τρόπος να πουλήσει κανείς ρολόι στο εξωτερικό;  (Αναγνώστηκε 7674 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος vc222

• Member
  • **
    • Προφίλ
...

Ένα ρολόι που πούλησα, το Paypal έκανε 20 μέρες να μου στείλει τα χρήματα, μέχρι να βεβαιωθεί ότι ο αγοραστής δε θα κάνει κάποιο παράπονο για την αυθεντικότητα του ρολογιού.
...

Αυτό ισχύει μόνο για το αμερικάνικο ebay και για την περίπτωση που δεν το στείλεις με courier & tracking number (DHL, UPS..)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος vc222

• Member
  • **
    • Προφίλ
..
Επίσης να κοιτάξεις πρώτα τις τιμές που συνήθως χτυπάει αυτό που θέλεις να πουλήσεις σε όλα Ebay. Δεν υπάρχει μόνο το αμερικάνικο. Υπάρχει το Αγγλικό και το Γερμανικό. Τα υπόλοιπα δεν έχουν μεγάλο όγκο συναλλαγών και δεν αξίζει να ασχοληθείς. Θα δεις ότι κάποια προϊόντα χτυπάνε υψηλότερες τιμές στο Αγγλικό από ότι στα υπόλοιπα. ...

Πολύ σωστά! Αλλά με νο 1 το αμερικάνικο & νο 2 το γερμανικό αδικούμε την Σιγκαπούρη που είναι εξαιρετική αγορά ειδικά για "γιαπωνέζους"!
Επίσης εξαρτάται τι ψάχνεις! Πολύ συχνά έτυχε να αγοράσω φτηνά από ισπανικό και ιταλικό ebay (από εκεί δεν έχεις και φόρους...)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος nicholas.d

• Sr. Member
    • Προφίλ
Εγώ είμαι πωλητής ενός γνήσιου καρερα ΜΤΧ.

Το αγοράζει ένας από Αγγλία με πληρώνει με pp 1500 ευρώ.παράδειγμα.

Παραλαμβάνει το ρολόι και λέει πως ειναι μαϊμού.
Ο πονηρός αγοραστής έχει ήδη στην κατοχή του ένα μαϊμού καρερα......

Τι γίνεται ??
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
ανθρωπος χωρις παρελθον μια δεν αξιζει...
η ρίζα κάμει το δεντρό και το δεντρό καρπίζει.

Αποσυνδεδεμένος georgefl74

• VIP Member
    • Προφίλ
    • My YouTube reviews
Δεν νομίζω ότι τα τοπικά Ευρωπαικά ebay έχουν διαφορά, ή αγοράζεις από οποιοδήποτε στην Ευρώπη ή από το .com για τον υπόλοιπο κόσμο. Οι πωλητές στο .com μπορεί να μην φαίνονται σε κάποιον που μπαίνει από το .co.uk π.χ. Το αντίθετο δεν νομίζω να είναι συχνό. Δεν θυμάμαι τουλάχιστο να το έχω δει.

Sent from my LG-V900 using Tapatalk 2

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος nicholas.d

• Sr. Member
    • Προφίλ
Δεν νομίζω ότι τα τοπικά Ευρωπαικά ebay έχουν διαφορά, ή αγοράζεις από οποιοδήποτε στην Ευρώπη ή από το .com για τον υπόλοιπο κόσμο. Οι πωλητές στο .com μπορεί να μην φαίνονται σε κάποιον που μπαίνει από το .co.uk π.χ. Το αντίθετο δεν νομίζω να είναι συχνό. Δεν θυμάμαι τουλάχιστο να το έχω δει.

Sent from my LG-V900 using Tapatalk 2
Από το co.uk έχεις ικανότητα παραμετροποίησης.
Ποιοί θες να φαίνονται και ποιοί όχι.
Ειναι προτιμότερο.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
ανθρωπος χωρις παρελθον μια δεν αξιζει...
η ρίζα κάμει το δεντρό και το δεντρό καρπίζει.

Αποσυνδεδεμένος vc222

• Member
  • **
    • Προφίλ

Υπάρχει μια μικρή σύγχυση. Η διαφορά δεν είναι το τι μπορείς να δεις αλλά τι settings έχεις σε κάποιο ebay.
Εμείς συνήθως έχουμε φτιάξει ένα λογαριασμό (π.χ. αγγλικό ebay) που αφού κάνεις login ξέρει ότι είσαι στην Ελλάδα. Αν λοιπόν ο πωλητής ΔΕΝ στέλνει Ελλάδα δεν εμφανίζονται τα δικά του ρολόγια.... οπότε όλα εξαρτούνται από το τι δηλώνει ο πωλητής.
Αν δεν υπάρχει restriction τα βλέπεις όλα (αρκεί να δεχτείς και international sellers εκτός των Αγγλων)....
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος georgefl74

• VIP Member
    • Προφίλ
    • My YouTube reviews

Υπάρχει μια μικρή σύγχυση. Η διαφορά δεν είναι το τι μπορείς να δεις αλλά τι settings έχεις σε κάποιο ebay.
Εμείς συνήθως έχουμε φτιάξει ένα λογαριασμό (π.χ. αγγλικό ebay) που αφού κάνεις login ξέρει ότι είσαι στην Ελλάδα. Αν λοιπόν ο πωλητής ΔΕΝ στέλνει Ελλάδα δεν εμφανίζονται τα δικά του ρολόγια.... οπότε όλα εξαρτούνται από το τι δηλώνει ο πωλητής.
Αν δεν υπάρχει restriction τα βλέπεις όλα (αρκεί να δεχτείς και international sellers εκτός των Αγγλων)....
Δεν ισχύει αυτό ακριβώς. Έχω favorite sellers στο Χονγκ-κονγκ π.χ που αν μπω από το αγγλικό ebay δεν βλέπω προϊόντα τους ενώ αν μπω από το αμερικάνικο και τα βλέπω και έχουν παράδοση στην Ελλάδα κανονικότατα.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος vc222

• Member
  • **
    • Προφίλ
Εξαρτάται από που έχεις κάνει login (χώρα ebay) και από το που έχει δηλώσει ότι στέλνει ο πωλητής.

Eγώ π.χ. τώρα μπαίνω στο γερμανικό ebay και ψάχνω για Valjoux 7733:

Αποτελέσματα (αλλάζω προορισμό!):
Γερμανία: 106
Αγγλία: 100
Hong Kong: 98
ΗΠΑ: 97
Ρωσία: 100
Tουρκία: 97
Νέα Ζηλανδία: 99
Κίνα: 95
Ελλάδα: 101

Tα ίδια στο αγγλικό ebay: