Αποστολέας Θέμα: Τελικά κάνει δουλειά το φόρουμ;;  (Αναγνώστηκε 19898 φορές)

0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
Απ: Τελικά κάνει δουλειά το φόρουμ;;
« Απάντηση #60 στις: Απρίλιος 25, 2015, 19:50:02 μμ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

nicolasg

• Επισκέπτης
« Απάντηση #61 στις: Απρίλιος 25, 2015, 20:05:20 μμ »
Θεματάρα!  :D

(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
γνωμη δεν μας ειπες

Ναι , κάνει πολλή δουλειά.
Είναι μια ανοιχτή εγκυκλοπαίδεια.
Μπαίνεις αδαής και ανυποψίαστος και μαθαίνεις σύντομα πράγματα που θα χρειαζόσουν
πολύ περισσότερο προσωπικό ψάξιμο για να μάθεις.

Η συνομιλία με ανθρώπους και ο τρόπος που σου παρουσιαζεται κατι που θα ρωτησεις
ειναι και ο λογος που κολλαει κανεις.
Το φορουμ καταφερνει να μετατρεψει ενα απλο ενδιαφερον που μπορει να δειξει καποιος καποια στιγμη , σε χομπι.

Μπορουμε να πουμε κι άλλα, αλλά αυτά τα ξέρουν όλοι και δεν έχουν ενδιαφερον

Ενδιαφέρον έχει ότι θα μπω-εγώ και οποιοσδηποτε- γιατι γουσταρω να περασω καλά
να συνομιλήσω με ατομα που εχω αποκτησει οικειοτητα,  να κάνω την πλακα μου
οποιαδηποτε ωρα της ημερας με βολευει
να βγω για καφε με παρεα φορουμιστικη και να εχω φιλους ατομα με την ιδια τρελα---------->Αξία : ανυπολόγιστη!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Sr. Member
  • 29-05-1453
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Απρίλιος 25, 2015, 20:43:17 μμ »

γνωμη δεν μας ειπες

Μπαίνεις αδαής και ανυποψίαστος και μαθαίνεις σύντομα πράγματα που θα χρειαζόσουν

Η συνομιλία με ανθρώπους και ο τρόπος που σου παρουσιαζεται κατι που θα ρωτησεις
Το φορουμ καταφερνει να μετατρεψει ενα απλο ενδιαφερον που μπορει να δειξει καποιος καποια στιγμη , σε χομπι.

να βγω για καφε με παρεα φορουμιστικη και να εχω φιλους ατομα με την ιδια τρελα---------->Αξία : ανυπολόγιστη!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος tetos

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Απρίλιος 25, 2015, 23:34:03 μμ »
Δεν νομιζω οτι το οποιοδηποτε φορουμ οποιουδηποτε χομπυ εχει να προσφερει κατι.Την ωρα μας περναμε και ξοδευουμε λεφτα(πολλα μαλλον).Εχουμε μια παραπανω καλυτερη γνωμη για ρολογια αλλα δεν μας αλλαζει την καθημερινοτητα.την ωρα μας να περναμε θελουμε.Κυριως στο συγκεκριμενο φορουμ γνωρισα ατομα ακομπλεξαριστα και οχι δηθεν που δεν εχουν προβλημα να βγουνε να πουνε μια μαλακια με εναν αγνωστο τυπο με ενα ταπεινο fashion ρολοι.Οι ανθρωποι ειναι που πρεπει να κανουν την διαφορα και οχι τα κωλορολογα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Μάιος 02, 2015, 12:20:07 μμ »
Δεν νομιζω οτι το οποιοδηποτε φορουμ οποιουδηποτε χομπυ εχει να προσφερει κατι.Την ωρα μας περναμε και ξοδευουμε λεφτα(πολλα μαλλον).Εχουμε μια παραπανω καλυτερη γνωμη για ρολογια αλλα δεν μας αλλαζει την καθημερινοτητα.την ωρα μας να περναμε θελουμε.Κυριως στο συγκεκριμενο φορουμ γνωρισα ατομα ακομπλεξαριστα και οχι δηθεν που δεν εχουν προβλημα να βγουνε να πουνε μια μαλακια με εναν αγνωστο τυπο με ενα ταπεινο fashion ρολοι.Οι ανθρωποι ειναι που πρεπει να κανουν την διαφορα και οχι τα κωλορολογα
διαφωνω,απο που θα μαθεις για τα ρολογια?απο καποιο φορουμ
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος k.pafis

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Μάιος 02, 2015, 12:29:02 μμ »
Προσωπικα θα ελεγα οτι με εχει βαλει στο τρυπακι να αγοραζω ρολογια ..εχω μαθει αρκετα πραγματα και εχω αποκτησει γνωσεις.Αλλα σιγουρα ειναι ακριβο χομπυ και προσπαθω μαλλον να καταληξω σε ενα ρολοι-λιμανι -εαν αυτο ειναι εφικτο.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

nicolasg

• Επισκέπτης
« Απάντηση #66 στις: Μάιος 02, 2015, 12:32:28 μμ »
Προσωπικα θα ελεγα οτι με εχει βαλει στο τρυπακι να αγοραζω ρολογια ..εχω μαθει αρκετα πραγματα και εχω αποκτησει γνωσεις.Αλλα σιγουρα ειναι ακριβο χομπυ και προσπαθω μαλλον να καταληξω σε ενα ρολοι-λιμανι -εαν αυτο ειναι εφικτο.
Δυσκολο.Και δεν είναι αυτό το νοήμα του να εχεις χομπι τα ρολογια.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Μάιος 02, 2015, 12:34:44 μμ »
τα φορα εινα περα απο τις ανακοινωσεις τυπου των εταιριων ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Chronis

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Μάιος 02, 2015, 12:39:46 μμ »

Και εμένα εάν δεν είχα γραφτεί σε αυτό το forum θα είχα παραμείνει στα 4 που είχα και όχι στα 10+ που απέκτησα μετά. Σίγουρα βέβαια από εδώ μέσα από τους παλαιότερους έχω μάθει πάρα πολλά πράγματα και σε ρολοόγια αλλά και τεχνικά θέματα τα οποία δεν τα βρίσκεις μαζεμένα κάπου. Βέβαια ωφείλω να πω ότι εκτός από τα ρολόγια το άλλο μου χόμπι είναι και ο ραδιοερασιτεχνισμός στον οποίο έχω χαλάσει σε μηχανήματα αρκετές χιλιάδες ευρω. Οπότε σίγουρα εάν κάποιος από εδώ είναι δικηγόρος θα τον χρειαστώ σίγουρα όταν με χωρίσει η γυναίκα μου!!! ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος k.pafis

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Μάιος 02, 2015, 13:21:00 μμ »
Θα προσπαθησω να καταληξω οσο και εαν ειναι δυσκολο σε ενα ρολοι-εχω 5 οχι ακριβα αλλα ο καθενας με τη τσεπη του.τελευταια ομως βλεπω οτι ειναι εθισμος και δεν περισσευουν χρηματα..θα δειξει εαν ειναι εφικτο!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Ελλάς

• Sr. Member
  • Μέτρον Άριστον
    • Προφίλ
« Απάντηση #70 στις: Μάιος 02, 2015, 14:04:59 μμ »
Αυτό πώς θα το καταφέρεις; Ένα πιλοτικό πώς θα καλύψει και ως καταδυτικό πχ; ::)

Εγώ το καλύτερο που θα μπορούσα να κάνω για την τσέπη μου, θα ήταν να έχω ένα απ' όλα...ένα πιλότο, ένα δύτη, ένα επίσημο κλπ... :)

Αλλά ακόμα κι αυτό να γίνει κάποτε...ειδικά στα επίσημα (dress)...πώς μπορεί ένα και μόνο ένα να καλύψει τα γούστα σου; Δε μιλάω να αγοράσεις ένα που σ' αρέσει και μετά να πείσεις τον εαυτό σου ότι αυτό είναι το ''λιμάνι'' σου επειδή δεν μπορείς να αγοράσεις άλλο. Η σωστή ερωταπάντηση είναι αν είχες όλα τα λεφτά του κόσμου, θα ήταν το ένα και μοναδικό σου!;! ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
''Κατοικούμε σ’ αυτήν τη χώρα χωρίς να έχουμε εκδιώξει άλλους...ούτε είμαστε μιγάδες ανακατεμένοι από διάφορα έθνη ανθρώπων...διότι κατέχουμε την χώρα στην οποία γεννηθήκαμε και ζούμε καθ’ όλη την διάρκεια της ιστορίας μας...είμαστε αυτόχθονες''
Ισοκράτους Πανηγυρικός

Αποσυνδεδεμένος k.pafis

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Μάιος 02, 2015, 14:13:37 μμ »
Αυτό πώς θα το καταφέρεις; Ένα πιλοτικό πώς θα καλύψει και ως καταδυτικό πχ; ::)

Εγώ το καλύτερο που θα μπορούσα να κάνω για την τσέπη μου, θα ήταν να έχω ένα απ' όλα...ένα πιλότο, ένα δύτη, ένα επίσημο κλπ... :)

Αλλά ακόμα κι αυτό να γίνει κάποτε...ειδικά στα επίσημα (dress)...πώς μπορεί ένα και μόνο ένα να καλύψει τα γούστα σου; Δε μιλάω να αγοράσεις ένα που σ' αρέσει και μετά να πείσεις τον εαυτό σου ότι αυτό είναι το ''λιμάνι'' σου επειδή δεν μπορείς να αγοράσεις άλλο. Η σωστή ερωταπάντηση είναι αν είχες όλα τα λεφτά του κόσμου, θα ήταν το ένα και μοναδικό σου!;! ;)
Αν ειχα ολα τα λεφτα του κοσμου φυσικα θα ειχα πολλα!επειδη ομως ειμαι στο μεροκαματο και βλεπω οτι το χομπυ αυτο παντα προσωπικα μιλαω με οδηγει να χαλαω αρκετα λεφτα,κανω μια προσπαθεια να βρω ενα ρολοι λιμανι-Αλλωστε το στυλ μου παντα ηταν κατι σε diver-submariner.Αν δεν το καταφερω τοτε πρεπει να πεισω τον εαυτο μου να μην εθιστει αλλο και ναπροχωραω σε αγορα μια στο τοσο-Ξερεις οταν αγοραζεις ρολογια με μπατζετ 200-300 ευρω ειναι χειροτερα γιατι νομιζεις οτι ειναι φθηνα....
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

constantine

• Επισκέπτης
« Απάντηση #72 στις: Μάιος 02, 2015, 14:58:20 μμ »

Αν ειχα ολα τα λεφτα του κοσμου φυσικα θα ειχα πολλα!επειδη ομως ειμαι στο μεροκαματο και βλεπω οτι το χομπυ αυτο παντα προσωπικα μιλαω με οδηγει να χαλαω αρκετα λεφτα,κανω μια προσπαθεια να βρω ενα ρολοι λιμανι-Αλλωστε το στυλ μου παντα ηταν κατι σε diver-submariner.Αν δεν το καταφερω τοτε πρεπει να πεισω τον εαυτο μου να μην εθιστει αλλο και ναπροχωραω σε αγορα μια στο τοσο-Ξερεις οταν αγοραζεις ρολογια με μπατζετ 200-300 ευρω ειναι χειροτερα γιατι νομιζεις οτι ειναι φθηνα....

Δεν ειναι καθολου φθηνα
Ισα ισα που το αγαπας περισσοτερο
Αν ειχες πολλα λεφτα θα αγοραζες ακριβα ρολογια γιατι αυτα αγοραζουν στον "κυκλο".Για να "ξεχωριζουν"[νομιζουν]
Χωρις να ξερουν αν ειναι μηχανικα ή quartz
Eχω δει να ζητανε να αλλαξουν μπαταρια γιατι δεν δουλευε ,ηθελε κουρδισμα το μηχανικο!! :D :D

αστα σου λεω
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Ελλάς

• Sr. Member
  • Μέτρον Άριστον
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Μάιος 02, 2015, 15:09:27 μμ »

Δεν ειναι καθολου φθηνα
Ισα ισα που το αγαπας περισσοτερο
Αν ειχες πολλα λεφτα θα αγοραζες ακριβα ρολογια γιατι αυτα αγοραζουν στον "κυκλο".Για να "ξεχωριζουν"[νομιζουν]
Χωρις να ξερουν αν ειναι μηχανικα ή quartz
Eχω δει να ζητανε να αλλαξουν μπαταρια γιατι δεν δουλευε ,ηθελε κουρδισμα το μηχανικο!! :D :D

αστα σου λεω
Χαχαχαχαχα
Τις προάλλες ρώτησα έναν που είχε sub...και τελικά αποδείχθηκε ότι είχε 10 ρολόγια όλα rolex και το ανώτερο 40.000€! Ε, είναι άσχετος ο άνθρωπος ή όχι;  :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
''Κατοικούμε σ’ αυτήν τη χώρα χωρίς να έχουμε εκδιώξει άλλους...ούτε είμαστε μιγάδες ανακατεμένοι από διάφορα έθνη ανθρώπων...διότι κατέχουμε την χώρα στην οποία γεννηθήκαμε και ζούμε καθ’ όλη την διάρκεια της ιστορίας μας...είμαστε αυτόχθονες''
Ισοκράτους Πανηγυρικός

Αποσυνδεδεμένος Αγγελος

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Μάιος 02, 2015, 15:47:45 μμ »

γνωμη δεν μας ειπες

+1000000 Συμφωνω απολυτα με τον Νικο τα ειπε ολα ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions