Αποστολέας Θέμα: Τελικά κάνει δουλειά το φόρουμ;;  (Αναγνώστηκε 19883 φορές)

0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος manoslykos

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
Απ: Τελικά κάνει δουλειά το φόρουμ;;
« Απάντηση #90 στις: Μάιος 22, 2015, 16:45:24 μμ »
Μόνο το διπλό πειρασμό να διαβάζει κανείς αξίζει το forum (φανατικός αναγνώστης, δεν χάνω επεισόδιο. Αυτό και το game of thrones.)
Αφήνοντας όμως την πλάκα, χωρίς βέβαια να χάνω επεισόδια από τα παραπάνω, εδώ στην παρέα σας είδα ότι δεν είμαι ο μόνος με φετίχ τι φοριέται στον καρπό. Μια συνήθεια που απέκτησα πιτσιρίκος όταν μου έκανε δώρο ο πατέρας μου το 76 το πρώτο μου SEIKO. Ένα 6139-6012.
Η ενημέρωσή σας παιδιά, οι γνώσεις, και οι εικόνες που μυρίζετε άψογες.
Καλό απόγευμα…   
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

nicolasg

• Επισκέπτης
« Απάντηση #91 στις: Μάιος 22, 2015, 17:35:12 μμ »
Μόνο το διπλό πειρασμό να διαβάζει κανείς αξίζει το forum (φανατικός αναγνώστης, δεν χάνω επεισόδιο. Αυτό και το game of thrones.)
Αφήνοντας όμως την πλάκα, χωρίς βέβαια να χάνω επεισόδια από τα παραπάνω, εδώ στην παρέα σας είδα ότι δεν είμαι ο μόνος με φετίχ τι φοριέται στον καρπό. Μια συνήθεια που απέκτησα πιτσιρίκος όταν μου έκανε δώρο ο πατέρας μου το 76 το πρώτο μου SEIKO. Ένα 6139-6012.
Η ενημέρωσή σας παιδιά, οι γνώσεις, και οι εικόνες που μυρίζετε άψογες.
Καλό απόγευμα…
Βάλε φωτό!!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος jmar

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Μάιος 22, 2015, 17:53:20 μμ »
Φυσικά και κάνει! Ως newbie μόνο καλά λόγια έχω να πω. Διάβασα αρκετά για να πάρω το πρώτο μου αυτόματο, στο τέλος ήξερα εγώ πιο πολλά απ το κατάστημα
Όμορφο κλίμα (λόγω τρέλας για την μοτοσυκλέτα,ταξίδια -βόλτες, συναναστρεφομαι πολύ ενεργά σε διάφορα φόρα), δεν πίστευα αυτήν την τρέλα για τα ρολόγια, με έχετε κάνει και κοιτάω τα πάντα και ζηλεύω ( με την καλή έννοια )
Με βλέπω να ''κόβω'' αξεσουάρ απ την "μπεμπα" και να τα κάνω ρολόγια και ποιος την ακούει μετά, θα με αφήσει σε κανένα έρημο βουνό και θα αρνείται πεισματικά να πάρει μπρος
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Μάιος 22, 2015, 17:54:38 μμ »
ποια ρολογια εχεις στα σκαρια?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος jmar

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Μάιος 22, 2015, 18:03:21 μμ »
ποια ρολογια εχεις στα σκαρια?
Περίμενε να κάτσει η σκόνη απ το hami γιατί είχε και αέρα x-wind
Πάντως σίγουρα θα τιμήσω κάποιο seiko diver καθώς για την αγάπη μου (oris aquis small seconds) θέλει χρόνο και χρήμα
Κατά τα άλλα τα θέλω όλα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος nicholas.d

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Μάιος 23, 2015, 00:23:59 πμ »
Φυσικά και κάνει! Ως newbie μόνο καλά λόγια έχω να πω. Διάβασα αρκετά για να πάρω το πρώτο μου αυτόματο, στο τέλος ήξερα εγώ πιο πολλά απ το κατάστημα
Όμορφο κλίμα (λόγω τρέλας για την μοτοσυκλέτα,ταξίδια -βόλτες, συναναστρεφομαι πολύ ενεργά σε διάφορα φόρα), δεν πίστευα αυτήν την τρέλα για τα ρολόγια, με έχετε κάνει και κοιτάω τα πάντα και ζηλεύω ( με την καλή έννοια )
Με βλέπω να ''κόβω'' αξεσουάρ απ την "μπεμπα" και να τα κάνω ρολόγια και ποιος την ακούει μετά, θα με αφήσει σε κανένα έρημο βουνό και θα αρνείται πεισματικά να πάρει μπρος
gs?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
ανθρωπος χωρις παρελθον μια δεν αξιζει...
η ρίζα κάμει το δεντρό και το δεντρό καρπίζει.

Αποσυνδεδεμένος jmar

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Μάιος 23, 2015, 10:10:15 πμ »
gs?
Yes...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος harolagoha

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #97 στις: Ιούνιος 10, 2015, 15:46:39 μμ »
Ενα μεγαλο μπραβο στα παιδια που πλαισιωνουν/εξελισσουν εποικοδομητικα το φορουμ αυτο με την αγαπη/γνωσεις τους για τα ρολογια!! Πριν δυο μηνες ειχα πληρη μεσανυκτα για πολλα θεματα που αφορα τον μηχανισμο ενος ρολογιου, τρανταχτο παραδειγμα οταν εστειλα την συζυγο για αλλαγη μπαταριας σε ενα eco drive που εχω και γυρνωντας μου ειπε οτι εγινε ρομπα καθως γελουσε ολο το μαγαζι... :D
Πλεον μπορω να καταλαβαινω εως ενα ικανοποιητικο βαθμο τοσο την ορολογια του χωρου οσο και λοιπες κατηγοριες μηχανισμων, τυπων κλπ χαρη σε σας!!
Εντος μηνος σχεδιαζω να αγορασω αυτο http://www.mywatcheshub.com/seiko-mens-srp611k1-5-sports-sport-bnib-watch-p-186582/?zenid=bb2d99ae7631275d6269ec6cb91ad7b0 και συνεχεια εχει ενα απ τις σειρες της οριεντ οπως αυτο http://www.orientuhren.de/product_info.php?cPath=60&products_id=237
Και παλι ευχαριστω σε οσους απαντησαν στα όποια μηνυματα που εχω κοινοποιησει!! Καλη συνεχεια σε ολους σας!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Παμε μονο Ελβετια...

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #98 στις: Ιούνιος 10, 2015, 15:56:42 μμ »
για ποιο λογο πηγες για αλλαγη μπαταριας?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #99 στις: Ιούνιος 10, 2015, 16:10:58 μμ »
Το 2007 αγορασα αυτο Citizen EcoDrive Promaster BJ2040-04E λογω ομορφιας/πρεςτιζ εταιρειας..απλα επειδη το ειχα παρατημενο για μηνες στο συρταρι και οταν αποφασισα να το ξαναφορεσω διαπιστωσα οτι δεν δουλευε..Επιπλεον ειχα ξεχασει οτι μου ειχαν πει δεν δουλευει με μπαταρια...βασικα δεν ειχα ιδεα τι παει να πει eco drive...μονο quartz ειχα :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Παμε μονο Ελβετια...

constantine

• Επισκέπτης
« Απάντηση #100 στις: Ιούνιος 10, 2015, 23:35:33 μμ »
Το 2007 αγορασα αυτο Citizen EcoDrive Promaster BJ2040-04E λογω ομορφιας/πρεςτιζ εταιρειας..απλα επειδη το ειχα παρατημενο για μηνες στο συρταρι και οταν αποφασισα να το ξαναφορεσω διαπιστωσα οτι δεν δουλευε..Επιπλεον ειχα ξεχασει οτι μου ειχαν πει δεν δουλευει με μπαταρια...βασικα δεν ειχα ιδεα τι παει να πει eco drive...μονο quartz ειχα :)
τωρα ενταξει ,δουλευει?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #101 στις: Ιούνιος 10, 2015, 23:46:41 μμ »
Αυτο εγινε προ 2ετιας..!!  Εκτοτε το βλεπει ηλιος ή λαμπατερ!! Απλα σαν να εχω την εντυπωση
οτι αποφορτιζεται σχετικα γρηγορα...Με βλεπω να ανοιγω παλι νεο θεμα..!! Οπως κ να χει καλως σας βρηκα κ καλα ποσταρισματα σ'ολους!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Παμε μονο Ελβετια...

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #102 στις: Ιούνιος 10, 2015, 23:54:48 μμ »
Όσο γνωρίζω, δεν πρέπει να το έχεις στο απόλυτο σκοτάδι
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #103 στις: Ιούνιος 11, 2015, 00:23:16 πμ »
Στο manual συλληβδην αυτο λεει..Αναλογα με την ενταση και την ποιοτητα του φωτος (τεχνητο η φυσικο) εχεις τα αντιστοιχα αποτελεσματα...Οσο πιο σκοτεινα τοσο χειροτερα!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions