Αποστολέας Θέμα: Ζώνη-παπούτσια-λουράκι ρολογιού στο ίδιο τόνο χρώματος.Ναι ή όχι?  (Αναγνώστηκε 6045 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

thomas69

• Επισκέπτης
Ένα θέμα που αν το έβλεπε ο Ζαμπούνης (είπαμε Παοκάρα) θα απαντούσε αμέσως ναι, ενώ θα έδειχνε φανερά την απέχθειά του ακολουθώντας πιστά το savoir vivre σε όποιον ακολουθούσε στιλιστικά κάτι αντίθετο.

Εσείς έχετε μπει ποτέ στην διαδικασία να ταιριάξετε το χρώμα της ζώνης-παπουτσιών που απαραιτήτως πρέπει να είναι ίδιο,με το λουράκι από το ρολόι σας?

Εγώ ομολογώ πως όχι αν και νομίζω πως αν μπορεί να γίνει είναι θεμιτό.

Για μένα πιο σημαντικό είναι να ταιριάζει το χρώμα του λουριού με το dial και το γενικότερο ύφος του ρολογιού.

Η γνώμη σας?

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

nicolasg

• Επισκέπτης
Αν ταιριάξει καλό είναι, μ'αρέσει σαν αισθητικό αποτέλεσμα.
Δεν είναι και αναγκαίο βέβαια ούτε πρέπει να τηρείται σε κάθε εμφάνιση.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

nicolasg

• Επισκέπτης
Η μεγάλη του koubilaihan σχολή
έχει δώσει εξαίρετα δείγματα!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος damokles

• Sr. Member
  • The sky is the limit...
    • Προφίλ
Η μεγάλη του koubilaihan σχολή
έχει δώσει εξαίρετα δείγματα!
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
NATO strap, ΝΑΤΟ ζώνη, (ΝΑΤΟ παπούτσι ΚΑΙ κάλτσα?!?!)  :D :D

Δε νομίζω ότι (πλέον) απαιτείται τα παπούτσια να είναι στο ίδιο χρώμα με τη ζώνη, αλλά μπορούν να συνδυαστούν και συμπληρωματικά χρώματα. Προσωπικά πάντως, ναι, προσπαθώ να ταιριάξω το ρολόι με το ντύσιμό μου (λέω προσπαθώ γιατί ακόμα έχω λίγα ρολόγια και μόλις παρέλαβα νέα NATO straps :D)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
"For once you have tasted flight you will walk the earth with your eyes turned skywards, for there you have been and there you will long to return" Leonardo da Vinci

thomas69

• Επισκέπτης
Μιλάμε πάντα για επίσημο ντύσιμο.

Όχι για καθημερινό.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

nicolasg

• Επισκέπτης
Tότε αλλάζει!
Βάζεις ένα μπρασελέ που πάει με τα πάντα.
Αλλιώς για να έχεις τόσα λουράκια και να τα ταιριάζεις
πρέπει να λέγεσαι pontioz ;D
(αν και φαντάζομαι ότι μαύρο ή καφέ θα είναι το επίσημο υπόδημα)
« Τελευταία τροποποίηση: Αύγουστος 31, 2011, 19:08:37 μμ από nicolasg »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

nicolasg

• Επισκέπτης
ποστάρω ανούσιο μήνυμα για να ξεκολλήσω
από το number of the beast
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Ilias-G

• VIP Member
  • ert
    • Προφίλ
Μόνο ζώνη-παπούτσι-λουρί?? Και καντράν και δείκτες μη σου πω!!
Φοράς, ας πούμε, ένα κόκκινο μπλουζάκι. Να μην έχει κόκκινες λεπτομέρειες το καντράν ή οι δείκτες??
Ή με μπλε ρούχα, ένα με μπλε καντράν δεν επιβάλλεται?? Ή με μπεζ/χακί ένα military με μπεζ καντράν??

Δεν κάνω πλάκα, σοβαρολογώ!
« Τελευταία τροποποίηση: Αύγουστος 31, 2011, 19:23:13 μμ από Ilias-G »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

nicolasg

• Επισκέπτης
Θωμά μήπως λες κάτι τέτοιο "επίσημο ντύσιμο¨ ?  ;D

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

thomas69

• Επισκέπτης
Το επίσημο ένδυμα του άνδρα είναι το κουστούμι.

Εν μέρει ναι χωρίς τις ιταλικές ακρότητες (βλέπε παπούτσι γκάνγκστερ του '30)

Σε ποιο informal ντύσιμο δεν ισχύει καν ο κανόνας παπούτσι-ζώνη στο ίδιο χρώμα,οχι για το ρολόι.
« Τελευταία τροποποίηση: Αύγουστος 31, 2011, 20:02:30 μμ από thomas69 »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος DragonAce

• VIP Member
    • Προφίλ
στις περισσότερες περιπτώσεις το ρολόι που φοράω έχει να κάνει με το ντύσιμο κ το συνδυασμό χρωμάτων κ ύφους
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

pontioz

• Επισκέπτης
στις περισσότερες περιπτώσεις το ρολόι που φοράω έχει να κάνει με το ντύσιμο κ το συνδυασμό χρωμάτων κ ύφους

+100
και μάλιστα μπορεί ακόμα και η αντίθεση στο λουρί (που έχει να κάνει τόσο με τα ρούχα, όσο και με το καντράν του ρολογιού) ταιριάζει.
Δεν είναι ανάγκη να υπάρχει σύνθεση -μπορεί να είναι και διαφορετικές αποχρώσεις του ίδιου χρώματος: εάν φοράω μαύρη ζώνη και παπούτσια σαφώς κι ένα ξεβαμμένο μαύρο λουρί συμπληρώνει το σύνολο και δίνει και ύφος!
Υπάρχουν βέβαια και οι ανυπέρβλητοι του στυλ! Αυτοί που ξέρουν να ταιριάζουν τα ετερόκλητα και να τα κάνουν να δείχνουν ωραία! Που είναι πολύ μπροστά! που... που... που...  Ο τύπος δίνει άλλη διάσταση στο στυλ...

« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 01, 2011, 00:12:03 πμ από pontioz »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος marios_ch

• Hero Member
  • Ω speedmaster
    • Προφίλ
τις πιο πολλές φορες δεν με απασχολει....

όταν όμως ειναι για βραδυνες και επισημες εμφανισεις παντα ειναι προσεγμενο το συνολο......
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Member
  • **
    • Προφίλ
Στη φωτό μου με το νάτο και τη ζώνη, ήταν όντως σεταρισμένο και το παπούτσι. Car shoe καστόρινο σε ίδια απόχρωση με λουρί και ζώνη. ;D Στη δουλειά με κοροϊδεύανε... :D

Πάντως είναι αλήθεια ότι η σύγχρονη τάση είναι το παπούτσι να μη σετάρεται απαραίτητα με τη ζώνη. Αντιμετωπίζονται  πλέον σαν ξεχωριστά αξεσουάρ του συνόλου.
Εγώ πάντως δεν μπορώ να μην τα σετάρω όταν φοράω κουστούμι. Σε casual ντύσιμο, ναι.

Επίσης συχνά μου συμβαίνει να επιλέγω πρώτα το ρολόι που θέλω να φορέσω το πρωί και να διαλέγω ντύσιμο ανάλογα, αντί να γίνεται το αντίθετο! ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

thomas69

• Επισκέπτης
Σε casual ντύσιμο επιτρέπονται τα πάντα όμως καλό είναι σε κυριλέ να κρατάμε τα προσχήματα.Ζώνη ίδιου χρώματος με το παπούτσι.

Το ρολόι για μένα είναι ένα αξεσουάρ που δεν πρέπει απαραίτητα να ταιριάζει χρωματικά με το σύνολο.Φανταστείτε οτι και καθεαυτού σπορ ρολόγια όπως τα καταδυτικά φοριούνται άνετα με κουστούμια.Με κάποιες εξαιρέσεις πχ Citizen Aqualand με κουστούμι δεν είναι ο καλύτερος συνδιασμός.

Τώρα βέβαια αν βάλω μαύρη ζώνη και παπούτσια και το λουράκι από το ρολόι είναι καφέ ε δεν θα αλλάξω το λουρί για να ταιρίαζει απόλυτα.

Γενικότερα υπάρχει μια χαλάρωση σε αυτά που ισχύουν στην μόδα όπως πχ τζιν με σακκάκι ή μπλε κουστούμι με καφέ παπούτσια,πράγματα που σε προηγούμενες δεκαετίες θα ήταν ανεπίτρεπτα.Και ευτυχώς δηλαδή γιατί αλλιώς θα πηγαίναμε καλεσμένοι σε γάμο με ψηλό καπέλο και μπαστούνι  :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions