Θα πω και εγώ τη γνώμη μου έχοντας περάσει 3 μήνες με το Jellyfish. Το ρολόι δεν άξιζε τελικά τα λαφτά του. Με το πρώτο μπάνιο σκουριάσαν οι πίροι του μπρασελέ (και ναι πάντα πλένω τα ρολόγια σε χλιαρό νερό βρύσης μετά τη θάλασσα. Εδώ σκούριασε μπροστά στα μάτια μου όσο ήμουν στη θάλασσα). Σε επικοινωνία μου με τον Carlos η απάντηση του ήταν πάρα πολύ επιθετική, αφήνοντας να εννοηθεί ότι αν ο χρήστης δεν προσέχει το ρολόι δεν φταίει η εταιρία. Σε ερώτηση μου επίσης γιατί δεν μπορώ να βγάλω τον μπρασελέ, μου είπε πως κολλάνε το τελευταίο link στην κάσα με κόλλα για extra ασφάλεια και πως μπορώ να τον ξεκολλήσω αν το ζεστάνω με πιστολάκι για τα μαλλιά. Πράγματι όταν το έκανα διαπίστωσα πρώτον ότι το τελευταίο link είχε επίσης αρχίσει να σκουριάζει από τη μέσα πλευρά (αυτή που ακουμπάει στην κάσα) και δεύτερο ότι την κόλλα την βάζουν γιατί δεν κουμπώνουν σωστά οι πίροι του μπρασελέ πάνω στην κάσα με αποτέλεσμα το τελευταίο link να κουνιέται επικίνδυνα. Του χρόνου το καλοκαίρι θα πάρω ένα SEIKO 007 και θα τελειώσει το πράγμα. Βλέποντας λοιπόν το Baiji το οποίο είναι πανομοιότυπο του Jellyfish, με μόνη διαφορά τους δείκτες και τη στεφάνη και με κινέζικη μηχανή αντί για Seiko στα λεφτά του Jellyfish. Δεν νομίζω.
Ενδιαφερουσα αποψη και καλως μας το ειπες!
Γενικα ειναι αναμενομενο μια εταιρια μικρου μεγεθους και ιστοριας να υστερει λιγο σε ποιοτικο ελεγχο, αλλα τα οσα αναφερεις και ειδικα η απαντηση ειναι τραγικα. Μαλλον ο Carlos ειναι επικοινωνιακος μονο για να κανει καποια πωληση...
νομιζω, οτι καπου τα εχω διαβασει κ εγω.. (ισως να ηταν κ παλι απο τον sol)
αποψη μου ειναι οτι, καθενας πρεπει πρωτα να εμπλουτισει την συλλογη του
με τα αξιοπιστα κ τιμια καταδυτικα των seiko-citizen κ επειτα να ψαχτει για
τετοιου τυπου ρολογια..