Κανονικά θα έπρεπε τώρα να το είχα βάλει κάτω,να το φωτογράφιζα,κι όλοι μαζί να το καμαρώναμε...
Όσοι με ξέρουν,γνωρίζουν ότι έχοντας περάσει εις διπλούν παλιότερα από τα ρολόγια της εταιρίας,πλέον δεν με συγκινούν τα panerai.(Οκ ,στα submersible κάνω μια μικρή εξαίρεση,γιατί ξεφεύγουν λίγο απ τα μονότονα σχέδια...)
Όπως και να χει δεν μπορώ να μείνω ασυγκίνητος μπροστά σ αυτό το ανατριχιαστικό θέαμα...Όπως και κάθε ωρολογόφιλος φαντάζομαι.
image sharehost imagesΤο συνονόματο ξαδερφάκι μου τα κατάφερε υπέροχα...κάτω από αδιερεύνητες συνθήκες(δεν έχω βγάλει άκρη ακόμα πως ακριβώς έγινε)
Αυτός λέει ότι έπεσε από κομοδίνο 70 εκ. ύψος....δεν έχω πειστεί όμως πως έγινε έτσι για διάφορους λόγους που δεν είναι της παρούσης...
A closer look
image ruΤο ρολόι το έχω αυτή τη στιγμή στα χέρια μου.Το χω στο κουτί του κλεισμένο και δεν το πολυ κοιτάω,γιατί στενοχωριέμαι κι ας μην είναι δικό μου.
Το κρύσταλλο,το οποίο είναι πολύ παχύ,με την αφή δεν καταλαβαίνεις ότι έχει ραγίσει.Δηλαδή έχει γίνει εσωτερικά το ράγισμα...Αυτό δείχνει και το πόσο συμπαγές είναι.
Κι εδώ όμως αρχίζουν τα πιο περίεργα.
Το bezel δεν γυρίζει καθόλου....και αυτό πες,παει στο διάολο,αλλά
Δεν λειτουργεί κι ο μηχανισμός!!!!
Δηλαδή ούτε κουρδίζει,ούτε οι δείκτες γυρίζουν...εννοώ δεν μπορώ να τους κινήσω από την κορώνα,ούτε την ημερομηνία να ορίσω,άρα η κορώνα έχει χάσει την επαφή της,και όταν το κουνάω ακούω και νιώθω τον ρότορα να γυρίζει,αλλά τίποτα....ο δευτερολεπτοδείκτης νεκρός...
Δηλαδή κλάφτα Χαράλαμπε...Και όλα αυτά με μία μόνο πτώση...??μου κάνει μεγάλη εντύπωση.
Anyway,το θέμα είναι τώρα τι γίνεται....αν έχει κανείς καμιά καλή ιδέα εκτός από τους γνωστούς Έλληνες τάχα επίσημους αντιπρόσωπους,ευπρόσδεκτη...
ΥΓ. Αυτό το παλικάρι,από τότε που ήμασταν 5χρονα και παίζαμε,τα ίδια....Δεν έμενε παιχνίδι σώο στα χέρια του πάνω από 2 μέρες...Πέρασαν 4 δεκαετίες, κι ακόμα τα ίδια....
Τελικά καλά λένε ότι πρώτα βγαίνει η ψυχή του ανθρώπου και μετά το χούι....