Αποστολέας Θέμα: Πιο απ'ολα;  (Αναγνώστηκε 14708 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Vagelis

• Επισκέπτης
Απ: Πιο απ'ολα;
« Απάντηση #45 στις: Ιανουάριος 06, 2016, 11:25:01 πμ »
Έχετε υπόψη σας ότι αν το ρολόι είναι 7-8 χρόνια στο ράφι θα χρειαστεί σέρβις όταν αγοραστεί...
Τώρα φίλε Άγγελε αν έχεις βρει το συγκεκριμένο Ω 1000€ καινούργιο ενώ πωλείται 2500€ μεταχειρισμένο, πάρτο, πούλα το και πάρε ένα ρολόι με 2500€.
Εύκολη και απλή λύση στο θέμα σου ;)

:D :D :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Efthimis

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Ιανουάριος 06, 2016, 13:56:36 μμ »
Νοου προμπλεμ,θα περιμενω στη σειρα μου..μπορει να υπαρχει και κανα δευτερο ξεχασμενο..

Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αστειεύομαι αδελφε,
Η αλήθεια είναι ότι το ρολόι το συγκεκριμένο το εχω μια καψουρα....
Δεν θέλω να το ακριβοπληρώσω όμως, το έχω πει και στο ρολογά μου στην Ηλιούπολη αλλα δεν βλεπω φως....
Είναι ρολογαρα ομως :
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

Βρε μόνο ρολογάρα?? Αν πάντως ο φίλος δεν ψηθεί για το περιβόητο Omega και ούτε κάποιο απ τα υπόλοιπα μέλη του φόρουμ (προφανώς έχουν προτεραιότητα οι παλιοί   :'( :'( :'( και εδώ που τα λέμε, σιγά μην το αφήσουν!!) εκδηλώνω και γω επισήμως το ενδιαφέρον μου!! ;) ;)

Sent from my SM-T320 using Tapatalk
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Ισίδωρος

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Ιανουάριος 06, 2016, 14:54:51 μμ »
Έχετε υπόψη σας ότι αν το ρολόι είναι 7-8 χρόνια στο ράφι θα χρειαστεί σέρβις όταν αγοραστεί...
Τώρα φίλε Άγγελε αν έχεις βρει το συγκεκριμένο Ω 1000€ καινούργιο ενώ πωλείται 2500€ μεταχειρισμένο, πάρτο, πούλα το και πάρε ένα ρολόι με 2500€.

έτσι το εμπορικό μυαλό! παρε πουλα - πουλα παρε!
καλα και εγώ αυτό θα έκανα!  ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
A.k.a Gastone

Αποσυνδεδεμένος elbetakias

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Ιανουάριος 06, 2016, 15:14:19 μμ »
Νοου προμπλεμ,θα περιμενω στη σειρα μου..μπορει να υπαρχει και κανα δευτερο ξεχασμενο..

Αστειεύομαι αδελφε,
Η αλήθεια είναι ότι το ρολόι το συγκεκριμένο το εχω μια καψουρα....
Δεν θέλω να το ακριβοπληρώσω όμως, το έχω πει και στο ρολογά μου στην Ηλιούπολη αλλα δεν βλεπω φως....
Είναι ρολογαρα ομως :
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

Sent from my SM-T320 using Tapatalk

Το καταλαβα φιλε μου!! :)μου αρεσουν πολυ τα omega,αλλα τωρα τελευταια,εχουν εκτοξευτει οι τιμες!!

Φιλικα,Χρηστος
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Ιανουάριος 06, 2016, 15:14:57 μμ »
το TAG,ποσο πηγε περιπου?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος agelossoul

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Ιανουάριος 06, 2016, 15:15:04 μμ »

Παιδια κακα τα ψεματα το ρολοι αυτο δεν πιανει 2500 με τιποτα με 2700-2800 μπορει να βγει κανεις το νεο με την κεραμικη.Να παρω παραπανω απο μια τετοια ιστορια 300-400 κατοσταρικα μπορει αλλα μεχρι εκει.Δεν εχουν ολοι ουτε τις γνωσεις απο ρολοι ,μηχανες κλπ στα ματια αρκετςν γνωστων μου που το εδειξα αρεσε π.χ καλυτερα το longines και το oris.Δεν ξερω μπορει να φταει ισως η ασπρη πλακα.Απο την αλλη εμενα με τραβαει και λεω ας το βαλω στο χερι και μετα αν το βαρεθω μπορει να τα δωσω και για ενα μαυρο dial.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Ιανουάριος 06, 2016, 15:16:13 μμ »

Πολυ σωστος Βαγγελη!!Ωραια εμπορικη και απολυτως λογικη σκεψη!!
Σιγουρα θελει σερβιρισμα το ρολοι,αλλα και παλι συμφρει νομιζω,ειδικα εαν εχεις ρολογα,για δικο σου ανθρωπο!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Ιανουάριος 06, 2016, 15:18:34 μμ »

Παιδια κακα τα ψεματα το ρολοι αυτο δεν πιανει 2500 με τιποτα με 2700-2800 μπορει να βγει κανεις το νεο με την κεραμικη.Να παρω παραπανω απο μια τετοια ιστορια 300-400 κατοσταρικα μπορει αλλα μεχρι εκει.Δεν εχουν ολοι ουτε τις γνωσεις απο ρολοι ,μηχανες κλπ στα ματια αρκετςν γνωστων μου που το εδειξα αρεσε π.χ καλυτερα το longines και το oris.Δεν ξερω μπορει να φταει ισως η ασπρη πλακα.Απο την αλλη εμενα με τραβαει και λεω ας το βαλω στο χερι και μετα αν το βαρεθω μπορει να τα δωσω και για ενα μαυρο dial.

Το εδειξες σε φωτογραφιες ή τα ειδαν,επεξεργαστηκαν,φορεσαν τα ρολογια οι φιλοι σου;;

Φιλικα,Χρηστος
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Ιανουάριος 06, 2016, 15:21:18 μμ »
Εσυ τα εχεις φορεσει ολα τα ρολογια που αναφερεις;
Προσωπικα τα ορις δεν τα εχω φορεσει και δε θα πηγαινα,εαν δεν εχω ρολογια απο tag heuer,omega,longines στην oris.Προσωπικη αποψη και γουστο.
Το omega και το longines τα εχω φορεσει.Νομιζω πως δε τιθεται θεμα συγκρισης.

Φιλικα,Χρηστος
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Ιανουάριος 06, 2016, 15:27:49 μμ »
Εχθες πηρα και ειδα το νεο tag aquaracer με την κεραμικη.Ομορφο ρολοι δεν λεω με την πρωτη ματια με κερδισε,βολικο στο χερι,ελαφρυ,τα εδειχνε τα λεφτα του.Αστερι!!Μου κανει λιγο ομως σαν να φοαρω το ρολεχ του (φτωχου) ετσι οπως ειναι.Ισως δεν εχει δικη του προσωπικοτητα.Ειδικα εβαλαν και τον κυκλωπα το....Δηλαδη αν ειναι να παω σε κατι τετοιο δε παω σε ενα
steinhart με 400ε...(δεν ειμαι ο indy).Δεν ξρω μπορει να το κοιταω λαθος το θεμα.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 06, 2016, 15:30:25 μμ από agelossoul »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Ιανουάριος 06, 2016, 15:28:36 μμ »
τον ελβετακια ρωτησα,γιατι ειπε οτι ειναι ακριβα πλεον,τα Omega
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Ιανουάριος 06, 2016, 15:29:42 μμ »

Το εδειξες σε φωτογραφιες ή τα ειδαν,επεξεργαστηκαν,φορεσαν τα ρολογια οι φιλοι σου;;

Φιλικα,Χρηστος

Απλα σε photo yy το ξερω χανει το omega εκει τους το ελεγα αλλα και παλι

« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 06, 2016, 15:31:44 μμ από agelossoul »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Ιανουάριος 06, 2016, 15:34:31 μμ »
Εχθες πηρα και ειδα το νεο tag aquaracer με την κεραμικη.Ομορφο ρολοι δεν λεω με την πρωτη ματια με κερδισε,βολικο στο χερι,ελαφρυ,τα εδειχνε τα λεφτα του.Αστερι!!Μου κανει λιγο ομως σαν να φοαρω το ρολεχ του (φτωχου) ετσι οπως ειναι.Ισως δεν εχει δικη του προσωπικοτητα.Ειδικα εβαλαν και τον κυκλωπα το....Δηλαδη αν ειναι να παω σε κατι τετοιο δε παω σε ενα
steinhart με 400ε...(δεν ειμαι ο indy).Δεν ξρω μπορει να το κοιταω λαθος το θεμα.
Αληθεια;ποιο φορεσες;;τιμη καταλογου θυμασαι;;
Δε ξερω αν σε λενε ιντυ αλλα τρολαρεις σιγουρα...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Ιανουάριος 06, 2016, 15:39:12 μμ »
Αληθεια;ποιο φορεσες;;τιμη καταλογου θυμασαι;;
Δε ξερω αν σε λενε ιντυ αλλα τρολαρεις σιγουρα...
Καταρχην γιατι το λες αυτο.Ουτε με ξερεις,ουτε τι ρολογια εχω ουτε τπτ.Το ρολοι το ειδα στο δησιο 2360 αρχικη 1850 πρωτο παζαρι.Ολα τα αλλα παραπανω ειναι αποψη μου.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Ιανουάριος 06, 2016, 15:41:38 μμ »
Δες μια φωτογραφια του ρολεξ και μια ταγκ.βρες ομοιοτητες και διαφορες.κορωνα,μπεζελ,αριθμοι στο μπεζελ,δεικτες,καντραν.και μετα ξαναμιλαμε.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions