Αποστολέας Θέμα: Πιο απ'ολα;  (Αναγνώστηκε 14712 φορές)

0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος elbetakias

• Sr. Member
    • Προφίλ
Απ: Πιο απ'ολα;
« Απάντηση #60 στις: Ιανουάριος 06, 2016, 15:43:53 μμ »
Ολοι εχουμε απο μια αποψη,το ξερω αυτο αγαπητε.Οταν ομως κανουμε τετοιες βαρυγδουπες δηλωσεις,να μπορουμε να τις τεκμηριωνουμε οσο γινεται καλυτερα.Αν θες πες μου τις ομοιοτητες εκτος του κυκλωπα.

Φιλικα,Χρηστος

Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος agelossoul

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Ιανουάριος 06, 2016, 15:53:36 μμ »
Eιπα μου κανει.Προσωπικη αποψη εσυ λες την δικη σου.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Ιανουάριος 06, 2016, 16:02:07 μμ »
Αν θες μου λες παντως τις ομοιοτητες..
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Ιανουάριος 06, 2016, 18:58:48 μμ »
Δεν εχουν καμια ομοιοτητα,αλλο ρολοι

host images
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος harolagoha

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Ιανουάριος 06, 2016, 20:19:26 μμ »
Αν και νεος στον χωρο βλεπω μεγαλες διαφορες μεταξυ τους..Στο πολυγωνικο μπεζελ, στις ενδεξεις του καντραν, στο μπρασελε....Σιγουρα, ενα απειρο ματι (μιλαω γενικα) που θα τα δει ισως να μην δωσει σημασια, θα επικεντρωθει στο μαυρο χρωμα κ το συνολικο καταδυτικο στυλ κ θα πει "μια απ´ τα ιδια"..Κ γω προωπικα εβλεπα "καποιες" ομοιοτητες μεταξυ των χρονογραφων fortis κ sinn αλλα με μια καθαροτερη ματιά βρισκεις σημαντικες διαφορες στα σημεια...Παντως δεν νομιζω το seamaster να θεωρειται ευκαταφρονητο, απεναντιας εχει μεγαλη αναγνωρισιμοτητα κ κυρος σαν συμβολο στο χωρο με ό,τι αυτο συνεπαγεται :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Παμε μονο Ελβετια...

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Ιανουάριος 06, 2016, 22:22:18 μμ »
Δεν εχουν καμια ομοιοτητα,αλλο ρολοι

host images

Ομοιοτητες δε μου λες βεβαια αλλα τελοσπαντων,καταλαβαμε...
Ευχομαι να παρεις το ομεγα το ξεχασμενο στο ραφι,το αυτοματο,με 1000 ευρω να το καταχαρεις...
Δεν ειναι ουτε steinhart,ουτε hommage rolex,ουτε rolex του φτωχου...(και μη χειροτερα...)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Ιανουάριος 06, 2016, 23:16:00 μμ »
Το καταλαβαμε που παει?Που μιλας και σε ποιον?Εχει δηλαδη σχεδιαστικα το oris καμια σχεση με το aquaracer?Εσυ που εισαι γνωστης...Το ρολοι εχει ιδια σχεδον κατα 99% κασα, ακριβως ιδιο στυλ 20mm oyster μπρασελε, το σχεδιο στη λουμινοβα στο 12,6,9 ειναι 99% ιδιο με μια παυλα για ξεκαρφωμα ,το μαργαριταρι στο 12 και ολη η γραμματοσειρα του bezel ιδια.+τον κυκλωπα.Οχι δεν ειναι ιδιο απλα φερνει.Το τι θα παρω ομως αστο σε μενα και χαλαρωσε.Δεν μιλησα σε προσωπικο επιπεδο ειπα απλα την αποψη μου και με χαρακτηρισες τρολ.Οχι μαλλον δεν θα δωσω για μια sw200 κοντα στα 2000 και μπορει να παρω το γερασμενο ομεγα,αλλα και παλι μπορει να παρω το longines γιατι θελω ετα,εχω κολλημα με το γκρουπ.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Kon/nos

• Jr. Member
  • *
  • O tempora! Ο mores! Marcus Tullius Cicero
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Ιανουάριος 06, 2016, 23:19:49 μμ »

Να πω και εγώ την γνώμη σ αυτήν την συζήτηση.

Στηρίζω την επιλογή του Ομέγα επειδή είναι GMT, επειδή έχει λευκό καθαρό dial και επειδή είναι Omega
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Hippocrates of Kos (ca. 460 BC – ca. 370 BC) - Ars longa, vita brevis ...

Vagelis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #68 στις: Ιανουάριος 06, 2016, 23:31:13 μμ »
Καλά ας είχε 3500€ που είναι και η κανονικη του τιμή να δω πόσοι θα το στηρίζατε...
Στα 1000€ εννοείται ότι το στηρίζουμε!  :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Efthimis

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Ιανουάριος 06, 2016, 23:40:53 μμ »
Έχετε υπόψη σας ότι αν το ρολόι είναι 7-8 χρόνια στο ράφι θα χρειαστεί σέρβις όταν αγοραστεί...
Τώρα φίλε Άγγελε αν έχεις βρει το συγκεκριμένο Ω 1000€ καινούργιο ενώ πωλείται 2500€ μεταχειρισμένο, πάρτο, πούλα το και πάρε ένα ρολόι με 2500€.
Εύκολη και απλή λύση στο θέμα σου ;)

:D :D :D

έτσι το εμπορικό μυαλό! παρε πουλα - πουλα παρε!
καλα και εγώ αυτό θα έκανα!  ;D
Παιδια κακα τα ψεματα το ρολοι αυτο δεν πιανει 2500 με τιποτα με 2700-2800 μπορει να βγει κανεις το νεο με την κεραμικη.Να παρω παραπανω απο μια τετοια ιστορια 300-400 κατοσταρικα μπορει αλλα μεχρι εκει.Δεν εχουν ολοι ουτε τις γνωσεις απο ρολοι ,μηχανες κλπ στα ματια αρκετςν γνωστων μου που το εδειξα αρεσε π.χ καλυτερα το longines και το oris.Δεν ξερω μπορει να φταει ισως η ασπρη πλακα.Απο την αλλη εμενα με τραβαει και λεω ας το βαλω στο χερι και μετα αν το βαρεθω μπορει να τα δωσω και για ενα μαυρο dial.

Δεν θα με προβλημάτιζε στην θέση σου. Αν επέλεγα χρώμα σε ρολόι -έτσι στα κουτουρού- θα παιρνα μάλλον μπλε ή μαύρο,  αλλά όπως και να το κάνουμε το άσπρο είναι κλασσικό χρώμα. Είχα ρολόι με άσπρο καντράν που δεν το φορούσα, αλλά άλλαξα αμέσως γνώμη μόλις το βαλα στον καρπό μου. Και όπως και να το κάνουμε το συγκεκριμένο είναι ρολογάρα. Προσωπικά, τέλος, δεν θα έπαιρνα ρολόι που δεν θα μου άρεσε με αποκλειστικό σκοπό την μεταπώληση. Τεσπα, η απόφαση δική σου.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #70 στις: Ιανουάριος 06, 2016, 23:49:09 μμ »
Το καταλαβαμε που παει?Που μιλας και σε ποιον?Εχει δηλαδη σχεδιαστικα το oris καμια σχεση με το aquaracer?Εσυ που εισαι γνωστης...Το ρολοι εχει ιδια σχεδον κατα 99% κασα, ακριβως ιδιο στυλ 20mm oyster μπρασελε, το σχεδιο στη λουμινοβα στο 12,6,9 ειναι 99% ιδιο με μια παυλα για ξεκαρφωμα ,το μαργαριταρι στο 12 και ολη η γραμματοσειρα του bezel ιδια.+τον κυκλωπα.Οχι δεν ειναι ιδιο απλα φερνει.Το τι θα παρω ομως αστο σε μενα και χαλαρωσε.Δεν μιλησα σε προσωπικο επιπεδο ειπα απλα την αποψη μου και με χαρακτηρισες τρολ.Οχι μαλλον δεν θα δωσω για μια sw200 κοντα στα 2000 και μπορει να παρω το γερασμενο ομεγα,αλλα και παλι μπορει να παρω το longines γιατι θελω ετα,εχω κολλημα με το γκρουπ.

Οκ.τελικα ειναι το ρολεξ του φτωχου το ταγκ η οχι;
Αξιζει να το παρει η εαν θες  homage rolex πας και σε  steinhart;Καθεται τελεια στον καρπο ειναι αστερι;;
Η τελικα δεν ειναι τα ιδια;;(ολα δικα σου λογια...)
Τα μπεζελ δηλαδη στα ρολογια ειναι τα ιδια;
Το συγκεκριμενο μπρασελε το εχεις δει σε αλλα ρολογια;;τα κανει αυτο ,homage;γενικα μου δινεις τον ορισμο homage;
Μπεζελ,δεικτες,καντραν,κορωνα homage και αυτα η οχι;

Δεν με πειραζει το γερασμενο omega. Αμφιβαλω ομως οτι υπαρχει επιχειρηματιας που πουλαει omega ρολογια,που να μην εχει παρει χαμπαρι την αλλαγη,προς τα πανω,των τιμων της εταιρειας...Και το εχει ξεχασμενο στο ραφι...Ειλικρινα αν θες,στειλε μου το μαγαζι να παω να το δοκιμασω,χωρις να θελω να το παρω ειλικρινα.Μονο για να δω οτι υπαρχει ομεγα αυτοματο στο ετος 2016,με τιμη 1000 ...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Ιανουάριος 07, 2016, 00:44:16 πμ »

Οκ.τελικα ειναι το ρολεξ του φτωχου το ταγκ η οχι;
Αξιζει να το παρει η εαν θες  homage rolex πας και σε  steinhart;Καθεται τελεια στον καρπο ειναι αστερι;;
Η τελικα δεν ειναι τα ιδια;;(ολα δικα σου λογια...)
Τα μπεζελ δηλαδη στα ρολογια ειναι τα ιδια;
Το συγκεκριμενο μπρασελε το εχεις δει σε αλλα ρολογια;;τα κανει αυτο ,homage;γενικα μου δινεις τον ορισμο homage;
Μπεζελ,δεικτες,καντραν,κορωνα homage και αυτα η οχι;

Δεν με πειραζει το γερασμενο omega. Αμφιβαλω ομως οτι υπαρχει επιχειρηματιας που πουλαει omega ρολογια,που να μην εχει παρει χαμπαρι την αλλαγη,προς τα πανω,των τιμων της εταιρειας...Και το εχει ξεχασμενο στο ραφι...Ειλικρινα αν θες,στειλε μου το μαγαζι να παω να το δοκιμασω,χωρις να θελω να το παρω ειλικρινα.Μονο για να δω οτι υπαρχει ομεγα αυτοματο στο ετος 2016,με τιμη 1000 ...
O 20-18mm μπρασελες της breitling η της oris εχει καμια σχεση με της rolex ?Εγω δεν ειπα οτι το ρολοι δεν ειναι καλο η ομορφο,ειπα οτι μου βγαζει και αυτο (ομοιoτητα) μαζι με τα καλα του.Και δεν ασχολουμε με steinhart ουτε εχω δοκιμασει ποτε στην ζωη μου ουτε και προκειται να παρω.Δεν μιλησα για homage πουθενα.Μην τρολαρεις εσυ τωρα.Sry δηλαδη που γραφω την γνωμη μου.Το οτι εχω εδω μεσα 20 post δεν σημαινει οτι εισαι καλυτερος γνωστης εσυ,ουτε οτι εγω δεν γνωριζω πεντε πραγματα .Τι δεινεις τοση εκταση στο νημα?Βλεπουμε το θεμα ομοιοτητας διαφορετικα.Παρολα αυτα το tag ειναι ενα πολυ ωραιο ρολοι αυτο ειπα!!
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 07, 2016, 01:09:39 πμ από agelossoul »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions