Το καταλαβαμε που παει?Που μιλας και σε ποιον?Εχει δηλαδη σχεδιαστικα το oris καμια σχεση με το aquaracer?Εσυ που εισαι γνωστης...Το ρολοι εχει ιδια σχεδον κατα 99% κασα, ακριβως ιδιο στυλ 20mm oyster μπρασελε, το σχεδιο στη λουμινοβα στο 12,6,9 ειναι 99% ιδιο με μια παυλα για ξεκαρφωμα ,το μαργαριταρι στο 12 και ολη η γραμματοσειρα του bezel ιδια.+τον κυκλωπα.Οχι δεν ειναι ιδιο απλα φερνει.Το τι θα παρω ομως αστο σε μενα και χαλαρωσε.Δεν μιλησα σε προσωπικο επιπεδο ειπα απλα την αποψη μου και με χαρακτηρισες τρολ.Οχι μαλλον δεν θα δωσω για μια sw200 κοντα στα 2000 και μπορει να παρω το γερασμενο ομεγα,αλλα και παλι μπορει να παρω το longines γιατι θελω ετα,εχω κολλημα με το γκρουπ.
Οκ.τελικα ειναι το ρολεξ του φτωχου το ταγκ η οχι;
Αξιζει να το παρει η εαν θες homage rolex πας και σε steinhart;Καθεται τελεια στον καρπο ειναι αστερι;;
Η τελικα δεν ειναι τα ιδια;;(ολα δικα σου λογια...)
Τα μπεζελ δηλαδη στα ρολογια ειναι τα ιδια;
Το συγκεκριμενο μπρασελε το εχεις δει σε αλλα ρολογια;;τα κανει αυτο ,homage;γενικα μου δινεις τον ορισμο homage;
Μπεζελ,δεικτες,καντραν,κορωνα homage και αυτα η οχι;
Δεν με πειραζει το γερασμενο omega. Αμφιβαλω ομως οτι υπαρχει επιχειρηματιας που πουλαει omega ρολογια,που να μην εχει παρει χαμπαρι την αλλαγη,προς τα πανω,των τιμων της εταιρειας...Και το εχει ξεχασμενο στο ραφι...Ειλικρινα αν θες,στειλε μου το μαγαζι να παω να το δοκιμασω,χωρις να θελω να το παρω ειλικρινα.Μονο για να δω οτι υπαρχει ομεγα αυτοματο στο ετος 2016,με τιμη 1000 ...