Καλησπερα και καλη χρονια απο ενα νεο μελος !
Σκεφτομουνα εδω και καιρο να παρω ενα "τιμιο" καθημερινο ρολοι και παρα το οτι καταπιεζα την παρορμηση μου (ενεκα οικονομικων βεβαιως), ηρθε ενας φιλος που ζητησε τη βοηθεια μου για αγορα ρολογιου, με πηγε στα μαγαζια και μ εκανε και "κυλησα"
Ετσι, αφου καταβροχθισα φορουμ, αρθρα και βιντεο, ηρθε η ωρα της επιλογης....
Να πω οτι εχουμε τις εξης παραμετρους:
- Μπατζετ : Τελικη τιμη 300 (μετα την εκπτωση)
- Τυπος : Κατι καθημερινο κι ελαφρως casual, αλλα να φοριεται και βραδυ για ποτο. Πολυ σπανια φοραω κοστουμια, ειμαι 30 και ντυνομαι αρκετα σπορ. Οποτε πιο πολυ προσανατολιζομαι για κατι σε χρονογραφο με μπρασελε.
-Μαρκα: Στις εταιρειες της σουοτς μπορω να εχω μια καλυτερη τιμη, οποτε τις προτιμω. Εκτος κι αν προκυψει κατι τρελα vfm απο αλλη μαρκα.
Με αυτα και μ αυτα, κατεληξα στο tissot pr 100,chrono, με black dial, st. steel bracelet, quartz.
(φωτο δεν κααταφερα να ανεβασω, αυτο ειναι :
https://www.google.gr/search?q=tissot+pr+100+steel+chrono&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj97PSr25LKAhXD2hoKHYJPAngQ_AUIBygB&biw=1920&bih=969#imgrc=PmT-Si-aD-jhXM%3AΤο ειδα και στο μαγαζι και μου εκατσε πολυ καλα στο (σχετικα μικρο) χερι. Απ αυτα που θελω, ειναι μια μαρκα που στα λεφτα που μπορω να διαθεσω ειναι και ποιοτικη, και αναγνωρισιμη και (ματαιοδοξια γαρ) ελβετικη. Απο λουκ, πληροι και τα 2 που θελω, (χρονογραφο+μπρασελε) ενω το μαυρο dial ειναι ενα δυνατο συν για μενα. Επισης μπορω να το παρω στα 220 Ε.
Ξερω οτι για το quartz θα με σταυρωσετε, αλλα το σκεφτηκα αρκετα και προτιμω να παρω ενα "απροβληματιστο" ρολοι ,αφου το θελω για καθημερινο. Επισης, αφου η πραγματικη αξια του αυτοματου ρολογιου εγκειται στο μηχανισμο του, δε θα θελα ενα οικονομικο αυτοματο με μετριο μηχανισμο. Προτιμω να παρω σε κανα χρονο ενα longines, η αν παν καλα τα (επιχειρηματικα) πραγματα ενα omega moonwatch που ναι αγαπη.
Οπως βλεπετε, σκηνη γαμου ειναι: οποιος εχει καμια ενσταση η φοβερη αντιπροταση ας μιλησει τωρα η ας σωπασει για παντα!