Αποστολέας Θέμα: citizen Vs  (Αναγνώστηκε 4951 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Vagelis

• Επισκέπτης
Απ: citizen Vs
« Απάντηση #30 στις: Φεβρουάριος 07, 2016, 22:11:48 μμ »
Παράθεση
Oύτε στη "χελώνα" μου αρέσει, γενικά τα ατσαλο-χρυσαφιά δεν.... εκτός αν είναι Rolex!!  :D :D

Kι αυτό μόνο στα dress ρολόγια της, στα σπορ (Sub & GMT) πάλι δεν μπορώ το χρυσό μισό-μισό.

Ο λόγος που δεν μου αρέσει είναι γιατί δεν καταλαβαίνω τον λόγο να εχει ψευτο-χρυσαφί χρώμα ενα ρολόι τόσο φθηνό που προορίζεται μόνο για σπορ, παραλία και θάλασσα...άλλο αν ήταν dress.
Καλά τα λες...
Από την άλλη συμφωνώ και με τον DragonAce, βγ άζει μια βινταζίλα το χρυσό...
Αρκεί να είναι λίγο, ομως, στο citizen δε μου αρέσει στο χελωνάκι μου φαίνεται καλό...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Φεβρουάριος 07, 2016, 22:26:11 μμ »
σε έχουμε βάλει σε σκέψεις ή σε έχουμε επηρεάσει; γιατί προχθές έγραψες τί έχουμε πάθει όλοι με το φουλ λούμε!

βρίσκω όμορφα κ το φουλ λούμε κ το χρυσό, το χρυσό μου βγάζει μια βινταζίλα που τη βρίσκω γοητευτική.
εδώ κ καιρό όμως στόχος μου είναι το φούλ  λούμε γιατί το θέλω καλοκαίρι παραλία κ μαρέσει η ζωντάνια του λεμονιού!
ειδα το παλιο μου,TAG :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

gkblues

• Επισκέπτης
« Απάντηση #32 στις: Φεβρουάριος 08, 2016, 07:25:09 πμ »

Παράθεση
Oύτε στη "χελώνα" μου αρέσει, γενικά τα ατσαλο-χρυσαφιά δεν.... εκτός αν είναι Rolex!!  :D :D

Kι αυτό μόνο στα dress ρολόγια της, στα σπορ (Sub & GMT) πάλι δεν μπορώ το χρυσό μισό-μισό.

Ο λόγος που δεν μου αρέσει είναι γιατί δεν καταλαβαίνω τον λόγο να εχει ψευτο-χρυσαφί χρώμα ενα ρολόι τόσο φθηνό που προορίζεται μόνο για σπορ, παραλία και θάλασσα...άλλο αν ήταν dress.
Καλά τα λες...
Από την άλλη συμφωνώ και με τον DragonAce, βγ άζει μια βινταζίλα το χρυσό...
Αρκεί να είναι λίγο, ομως, στο citizen δε μου αρέσει στο χελωνάκι μου φαίνεται καλό...

G.K
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος jiorg

• Members+
  • VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Φεβρουάριος 08, 2016, 10:02:45 πμ »
Οχι απλα καλη αλλα εξαιρετικη επιλογη.
All time classic.
Ειχα  με το λεμονι νταιαλ τωρα μου εχει μεινει το μαυρο ( το πουλαω  by the way).
Το λεμονι πιο καλοκαιρινο,λιγο πιο δεσμευτικο με τα ντυσιματα σε σχεση με το μαυρο.
Το χειμωνα το φορας λιγο πιο δυσκολα απο αποψη χρωμ συνδυασμων.
Παντως ΩΡΑΙΟ ρολοι!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions