Αποστολέας Θέμα: HAMILTON JAZZMASTER REGULATOR AUTO_ΣΤΑΜΑΤΗΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 14 ΩΡΕΣ  (Αναγνώστηκε 4502 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος panpap

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
Απ: HAMILTON JAZZMASTER REGULATOR AUTO_ΣΤΑΜΑΤΗΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 14 ΩΡΕΣ
« Απάντηση #15 στις: Μάρτιος 15, 2016, 16:38:17 μμ »

Ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις σας!
όπως έχω αναφέρει ήδη έστειλα ένα μήνυμα στο μέιλ που είχε η επίσημη ιστοσελίδα της hamilton.
Σήμερα έλαβα απάντηση από το Customer Service της Swatchgroup στα ελληνικά και μου ζητάνε να τους πω πότε και από ποιο κατάστημα έχει σταλεί το ρολόι για επισκευή.

Τι συμβουλεύετε να κάνω; Να ξαναπάω πρώτα στο κοσμηματοπωλείο μήπως και βρεθεί λύση; Δεν θα ήθελα να δημιουργήσω πρόβλημα στο κατάστημα...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Μάρτιος 15, 2016, 16:40:08 μμ »
να απαντησεις στο mail,πελατης εισαι
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος panpap

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Μάρτιος 15, 2016, 16:44:35 μμ »

σψστά, πελάτης είμαι.
απλά ρώτησα υπό την έννοια ότι δεν ξαναπήγα να τους πω ότι το πρόβλημα συνεχίζεται και ότι θέλω αντικατάσταση και αυτοί μου το αρνήθηκαν.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος theodoxos

• Sr. Member
  • Ανδρέας
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Μάρτιος 15, 2016, 16:55:21 μμ »

σψστά, πελάτης είμαι.
απλά ρώτησα υπό την έννοια ότι δεν ξαναπήγα να τους πω ότι το πρόβλημα συνεχίζεται και ότι θέλω αντικατάσταση και αυτοί μου το αρνήθηκαν.
μιλα κατευθειαν με τους μεγαλους και ασε το χαλασμενο τηλ...  να τελειωνεις
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Petros1

• Επισκέπτης
« Απάντηση #19 στις: Μάρτιος 15, 2016, 17:31:09 μμ »

σψστά, πελάτης είμαι.
Πας, κι απαιτείς αντικατάσταση...
Αν αρνηθούν,τους λες ότι θα επικοινωνήσεις με mail με το swatch group έξω,και όλα θα πάνε καλά απο κει και πέρα... ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος IronHawk

• Sr. Member
  • Vangelis (aka IronHawk)
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Μάρτιος 15, 2016, 21:57:58 μμ »

όπως έχω αναφέρει ήδη έστειλα ένα μήνυμα στο μέιλ που είχε η επίσημη ιστοσελίδα της hamilton.
Σήμερα έλαβα απάντηση από το Customer Service της Swatchgroup στα ελληνικά και μου ζητάνε να τους πω πότε και από ποιο κατάστημα έχει σταλεί το ρολόι για επισκευή.

Τι συμβουλεύετε να κάνω; Να ξαναπάω πρώτα στο κοσμηματοπωλείο μήπως και βρεθεί λύση; Δεν θα ήθελα να δημιουργήσω πρόβλημα στο κατάστημα...

Όχι... αυτό το παραμυθάκι που παίζουν τα καταστήματα ότι δήθεν το "έχουν στείλει για επισκευή" και το κατσαβιδιάζουν μόνοι τους και ότι γίνει... κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσει και να καταλάβουν ότι τέτοιες κουτοπονηριές δεν περνάνε ποια.

Μιλάς και δίνεις  ότι πληροφορία σου ζητήσει το Customer Service της Swatch. Στο λέω εγώ που σκέφτηκα σαν εσενα και το μετάνιωσα αφού το πήρα πίσω μετά από 3ης μήνες, επισκευασμένο ενώ είχε και μια αναμνηστική δαχτυλιά του τεχνίτη τους στο εσωτερικό μέρος του κρυστάλλου. Και ξανά μπήκα στον κόπο και τα έξοδα να το τρέχω σε δικό μου τεχνικό για να το ανοίξει, να το καθαρίσει.... και να το στεγανοποιήσει!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Vangelis (aka IronHawk)

Αποσυνδεδεμένος xRallyArt

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Μάρτιος 15, 2016, 22:16:58 μμ »

Όχι... αυτό το παραμυθάκι που παίζουν τα καταστήματα ότι δήθεν το "έχουν στείλει για επισκευή" και το κατσαβιδιάζουν μόνοι τους και ότι γίνει... κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσει και να καταλάβουν ότι τέτοιες κουτοπονηριές δεν περνάνε ποια.

Μιλάς και δίνεις  ότι πληροφορία σου ζητήσει το Customer Service της Swatch. Στο λέω εγώ που σκέφτηκα σαν εσενα και το μετάνιωσα αφού το πήρα πίσω μετά από 3ης μήνες, επισκευασμένο ενώ είχε και μια αναμνηστική δαχτυλιά του τεχνίτη τους στο εσωτερικό μέρος του κρυστάλλου. Και ξανά μπήκα στον κόπο και τα έξοδα να το τρέχω σε δικό μου τεχνικό για να το ανοίξει, να το καθαρίσει.... και να το στεγανοποιήσει!
+1000000000000000

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Όποιος φοβάται πέφτει και κοιμάται...

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Μάιος 08, 2016, 23:15:10 μμ »
Το power reserve δεν έχει να κάνει με τα λάδια που ξεράθηκαν.

Τα ξερά λάδια κάνουν τριβές, φθείρουν τα ρουμπίνια-έδρανα ( αν έχει), και τρώνε τα γρανάζια. Οπότε το ρολόϊ θα έχανε.

Εδώ φαίνεται ότι δεν φορτίζει πλήρως, οπότε ή θέλει κάποιους κύκλους για να στρώσει, ελατήρια σε πλήρη έκταση, ή κάτι άλλο το εμποδίζει.

Στο όργανο φαίνεται το amplitude, οπότε αποφασίζεις.

Το ότι το φόρεσε 2-4-6 ώρες, δεν σημαίνει ότι φόρτισε. Εξαρτάται από τις κινήσεις του κάθε ανθρώπου. Βάλε ρολοϊ στην γυναίκα μου και περίμενε να κουρδίσει. :D Πιο πολύ κουνιέται η Ευζωνική φρουρά παρά αυτή.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.