Αποστολέας Θέμα: Άμεση αγορά Longines και Hamilton  (Αναγνώστηκε 11889 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος IronHawk

• Sr. Member
  • Vangelis (aka IronHawk)
    • Προφίλ
Απ: Άμεση αγορά Longines και Hamilton
« Απάντηση #75 στις: Απρίλιος 30, 2016, 18:08:23 μμ »
Καλορίζικο με υγεία και Καλή Ανάσταση.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Vangelis (aka IronHawk)

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Απρίλιος 30, 2016, 18:09:05 μμ »
φωτο και με τα δυο ρολογια?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Harry_Green

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Απρίλιος 30, 2016, 18:17:41 μμ »
Τωρα με προσβαλει λιγο ολο αυτο, λες να σας κοροιδευω? Ελεος... 

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος IronHawk

• Sr. Member
  • Vangelis (aka IronHawk)
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Απρίλιος 30, 2016, 18:20:23 μμ »
Τωρα με προσβαλει λιγο ολο αυτο, λες να σας κοροιδευω? Ελεος...  (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

Δεν τον ξέρεις καλά τον George_ , έτσι μας παιδεύει όλους και δεν το κάνει για αυτό τον λόγο... απλά του αρέσουν οι φωτογραφίες!  ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Vangelis (aka IronHawk)

Αποσυνδεδεμένος stavros14

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Απρίλιος 30, 2016, 18:20:40 μμ »
Καλοριζικα όμορφα είναι,να τα χαρείτε με υγεία.

Στάλθηκε από το C2105 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Εν οιδα οτι ουδεν οιδα.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Απρίλιος 30, 2016, 18:29:17 μμ »
Τωρα με προσβαλει λιγο ολο αυτο, λες να σας κοροιδευω? Ελεος...  (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
οχι,δα!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Vagelis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #81 στις: Απρίλιος 30, 2016, 19:06:10 μμ »
 :D :D :D

Ντάξει δεν είσαι καιρό μαζί μας και δε μας έχεις καταλάβει καλά!
Γουστάρουμε τις φωτογραφίες πολύ και ειδικά από καινούργια ρολόγια που δε βλέπουμε συχνά (πχ τα γυναικεία).
Καλορίζικα και τα δύο κι από μένα, να τα χαρείτε με υγεία!

Προσωπικα πήρα και ιδέα για τη γυναίκα μου, δεν ήξερα ότι η Hamilton έχει τόσο ωραία γυναικεία...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Απρίλιος 30, 2016, 19:09:19 μμ »
Απλα οταν δεν σας ξερω και διαβαζω το βγαλε φωτογραφιες με τετοιο τροπο ειναι σα να μου λετε απεδειξε οτι οντως αγορασες και ειναι το τελευταιο που θελω να κανω οταν εχω την χαρα μου. Βαγγελη με το ωραιο moon κ το aqua terra να τα δεις σιγουρα τα χαμιλτον, δεν μπορω να στο εξηγησω αλλα το συγκεκριμενο κ τωρα που βλεπω τις φωτο μου δε μαρεσει ενω απο κοντα μου αρεσει και μαλιστα περισσοτερο απο αρκετα ακριβοτερα ρολογια. Αλλωστε ημασταν ετοιμοι να δωσουμε ακομα και τα διπλα.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Απρίλιος 30, 2016, 19:10:52 μμ »
Απλα οταν δεν σας ξερω και διαβαζω το βγαλε φωτογραφιες με τετοιο τροπο ειναι σα να μου λετε απεδειξε οτι οντως αγορασες και ειναι το τελευταιο που θελω να κανω οταν εχω την χαρα μου. Βαγγελη με το ωραιο moon κ το aqua terra να τα δεις σιγουρα τα χαμιλτον, δεν μπορω να στο εξηγησω αλλα το συγκεκριμενο κ τωρα που βλεπω τις φωτο μου δε μαρεσει ενω απο κοντα μου αρεσει και μαλιστα περισσοτερο απο αρκετα ακριβοτερα ρολογια. Αλλωστε ημασταν ετοιμοι να δωσουμε ακομα και τα διπλα.
σε ολους το λεω,ολα καλα  :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Vagelis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #84 στις: Απρίλιος 30, 2016, 19:14:58 μμ »
,
Φακέλωμα;  :D :D :D
Έχω ένα Hamilton (το οποίο φοράω σχεδόν κάθε μέρα και τώρα που μιλάμε), παλιά είχα κι άλλο, τη θεωρώ τρομερά vfm εταιρεία μου αρέσει πολύ...
Γενικά και οι δύο επιλογές σας είναι εξαιρετικες, το απλό Conquest Longines όταν το είχα δει μου είχε κάνει παπουδίστικο, αυτό μου αρέσει πολύ και έχει φοβερή ποιότητα...To μπρασελέ του δε, είναι σε αλλο επίπεδο...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Απρίλιος 30, 2016, 19:51:16 μμ »
Το μπρασελε οντως ειναι κορυφαιο για τα λεφτα του. Ημουν αναμεσα σε αυτο και το tag heuer aquaracer way2110 και μου φανηκε αρκετα πιο ποιοτικο και με καλυτερη τιμη ενω και μηχανη δεν εχουν τρελη διαφορα, το ενα με eta και το αλλο με selita. H αληθεια ειναι οτι ημουν ψημμενος για tag αλλα δε μπορεσα να δικαιολογησω στον εαυτο μου το να δωσω εστω και ευρω παραπανω απ το longines. Το conquest μου αρεσε περισσοτερο στις φωτογραφιες παρα απο κοντα. Το hydro δεν ηταν καν στις επιλογες μου στην αρχη, σε φωτογραφιες δε μου αρεζε καθολου, ουτε σε βιντεακια κτλ. Απο κοντα και στο χερι μου φανηκε αλλο ρολοι γιαυτο κ δεν ξαναμιλαω για ρολογια αν δεν τα δω στο χερι μου. Βασικα ηθελα να το φοραω και με τζιν t-shirt αλλα και με κοστουμι γραβατα γιατι στη δουλεια συνηθως ντυνομαι ετσι. Να σκεφτεις μεναμε Λωζανη Ελβετιας και οσο ημουν εκει ντρεπομουν να δοκιμασω πολλα, επεστρεψα Ελλαδα και δοκιμασα τα περισσοτερα που ηθελα. Να ναι καλα το γνωστο καταστημα στη Θεσσαλονικη ;) Το χαμιλτον μαλιστα δεν το χε (το χαμε δει αλλου) και μας το φερε απευθειας απο μυκονο και ας μην εχει χαμιλτον στο καταστημα.

Ηθελα σαν τρελος moon αλλα πλεον ξεφυγε αλλου, και το skyfall aqua terra μου αρεσει παρα πολυ αλλα επισης ειναι σε τιμες ρολογιου γαμου πλεον. Εχω σπαταλησει μερονυκτα πραγματικα να σας διαβαζω και να βλεπω και βιντεο απο reviews. Καποια τα χω μαθει απ εξω,χαχα. Καλη ανασταση σε ολους.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Ισίδωρος

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Απρίλιος 30, 2016, 19:52:34 μμ »
καλορίζικα και καλοφόρετα!!!!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
A.k.a Gastone

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Απρίλιος 30, 2016, 19:55:24 μμ »
να'σαι καλα!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Vagelis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #88 στις: Απρίλιος 30, 2016, 20:18:34 μμ »
Ηθελα σαν τρελος moon αλλα πλεον ξεφυγε αλλου, και το skyfall aqua terra μου αρεσει παρα πολυ αλλα επισης ειναι σε τιμες ρολογιου γαμου πλεον. Εχω σπαταλησει μερονυκτα πραγματικα να σας διαβαζω και να βλεπω και βιντεο απο reviews. Καποια τα χω μαθει απ εξω,χαχα. Καλη ανασταση σε ολους.
Αν διαβάσεις ποστ μου 1,5 χρόνο πριν, φωνάζω πάρτε moon όσο είναι "φτηνό"! Τότε, πριν το κουτί, έβγαινε 2600€ τελική.
Και δεν υπήρχε περίπτωση η Ω να το αφήσει τόσο φτηνό από τη στιγμή που πουλάγε σα ζεστό ψωμί...
Και πραγματικά είναι ότι πιο ισορροπημένο και όμορφο έχω φορέσει μέχρι στιγμής...

Γενικά τα ρολόγια είναι μεγάλη αρρώστια, το νου σου μην καταντήσεις σαν κι εμάς  :D ...
Ό,τι θέλεις να το γράφεις μας λείπει η "φρέσκια ματιά" σε κάποια θέματα και την ζητάμε.  :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Petros1

• Επισκέπτης
« Απάντηση #89 στις: Απρίλιος 30, 2016, 20:24:11 μμ »
Γενικά τα ρολόγια είναι μεγάλη αρρώστια, το νου σου μην καταντήσεις σαν κι εμάς  :D ...
Αυτό τα λέει όλα! ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions